Horeca Personeel

Het (bedienend) personeel van Vossenberg Events staan garant en bekend om hun kwaliteit, professionaliteit, gedrevenheid maar vooral om hun persoonlijke aanpak.

Goed gastheerschap betekend naar onze mening niet het op tijd mee brengen en neer zetten van het juiste glas drinken. Wij zorgen er namens u voor dat uw gasten zich vanaf het eerst contact op hun gemak voelen en na afloop met een gefêteerd en super goed gevoel huiswaarts gaan.

Wij beschikken namelijk over representatieve, communicatief sterke maar vooral deskundige medewerkers. Onze medewerkers beschikken over een groot hospitality gevoel, denken vooruit met oog voor detail en doen net dat stapje extra .

Door hun ervarenheid kunnen onze medewerkers zelfstandig functioneren en u daar door geheel ontlasten en ontzorgen, zodat u zelf ruim de tijd over heeft voor contact met uw gasten en/of andere werkzaamheden.

Bestaat bij u als horecaverantwoordelijke (incidenteel) de behoefte aan extra mankracht, dan is Vossenberg Events dus de perfecte partner om op een flexibele manier aan deze behoefte te voorzien.

Wij werken al een flink aantal jaren succesvol samen met diverse toonaangevende cateraars, party service ondernemingen, zalen centra en evenementen bureaus.

Heeft u in de privésfeer iets te vieren, ook dan kunt u natuurlijk een beroep op ons doen.

Interesse? Laat het ons weten wij nemen graag ruimschoots de tijd om de activiteit met u door te nemen, zodat wij optimaal op de hoogte zijn. Indien u dit op prijs stelt komen wij graag geheel vrijblijvend in een persoonlijk gesprek uw feest ideeën bespreken.

Waarom? Wij zijn namelijk niet alleen nieuwsgierig naar uw feestprogramma, de verkregen informatie gebruiken we daarna ook om uit ons gevarieerd personeelbestand het meest ideale team samen te stellen zodat uw gasten de verzekering hebben dat zij een onvergetelijke dag en belevenis tegemoet gaan.

 

Vossenberg Events – de gastheerschap leverancier