Welkom

Van harte welkom op de site van Vossenberg Events. Wij zijn erg verheugd met uw interesse voor ons bedrijf en we nemen u vanaf hier graag mee in een kleine visuele rondleiding door ons bedrijf, en onze mogelijkheden.

Allereerst wil ik mezelf als eerste aanspreekpunt even aan u voorstellen.

Mijn naam is John van de Vossenberg en vanaf mijn tienertijd al besmet met het horeca virus. Daardoor heb ik dan ook stap voor stap alle facetten van het mooie horeca vak doorlopen. Tot dat op een gegeven moment de befaamde trein voorbij kwam en ik ervoor gekozen heb om voor mijzelf te beginnen met de gezonde eigenwijsheid dat het anders kon, misschien wel beter of juist misschien wel helemaal anders.

Het door mij opgerichte bedrijf Vossenberg Events is ondertussen door gegroeid tot een volwaardige professionele speler op de markt voor horecapersoneel.

Daar door ondersteunen we ondertussen in onze regio een grote diversiteit aan horeca ondernemers, cateraars, zalen centra, en evenementenorganisators. Maar ook op privéfeesten zijn we graag geziene ondersteuners. Waarbij wij ons zelf naar eigen inzien vooral onderscheiden door ”ouderwets” gastheerschap.

De grootste groep van ons team bestaat uit personen die al een lange historie kennen in allerlei facetten binnen het horeca vak maar nog steeds over een enorme honger en drive beschikken om van elk feest een doorslaand succes te maken.

Doordat wij onze nieuwe medewerkers van uit onze eigen visie zelf opleiden weten wij zeker dat ook zij garant staan voor een optimale service en bij elke activiteit het beste uit zichzelf naar boven halen om uw feest of activiteit te laten slagen.

Een keuze voor bedienend personeel van Vossenberg Events betekend voor u dan ook een garantie van een optimale begeleiding en ondersteuning van uw feest of evenement.

Heeft u iets te vieren en mist u inspiratie, of wilt u gebruik maken van een frisse blik?  Vossenberg Events wil en kan u hierbij natuurlijk assisteren. Wij staan u graag ter zijde met het (door) ontwikkelen van uw eerste idee richting een compleet feestdraaiboek. Of het nu gaat om een bruiloft, vrienden dag, bedrijfsfeest, koffietafel of een buurtfeest wij staan u vanaf het eerste contact tot aan het opruimen toe graag terzijde.

Dankzij onze goed gevulde netwerkportefeuille zijn wij in de mogelijkheid om onze diensten des gewenst op verschillende manieren vorm te geven of aan te passen.

Het grote voordeel van onze aanpak is dat u altijd te maken heeft met slechts een aanspreekpunt, wij denken altijd met u mee en out of the box, met als visie en doelstelling; het moet een doorslag gevend succes gaan worden.

Onze visie is dan ook; een feest kan slechts een keer gegeven worden en er bestaat geen mogelijkheid tot een herkansing.

Ik hoop dat ik u nieuwsgierig heb gemaakt om de rest van onze site te bekijken.

Met gepassioneerde feest groeten

John van de Vossenberg