Organiseren

U zat te vlug met uw vinger in de lucht, u bent ”vrijwillig” aangewezen, of u bent uiteindelijk aan de beurt om iets te organiseren. Wij begrijpen dat uw eerste doelstelling zal zijn om uw voorgangers qua aanbod, spanning, vertier en vermaak te overtreffen.

Na het eerste geluksmoment van uw opdracht daalt waarschijnlijk dit gevoel als snel naar de realiteit met als vraagstukken; wat kunnen we gaan doen, waar, kan dit wel met ons budget, heeft mijn idee wel voldoende draagkracht, en is het voor iedereen wel een leuk idee.

Vossenberg Events staat u graag terzijde bij het oplossen van al deze vraagstukken, we hebben  ondertussen een naam hoog te houden op het gebied van het organiseren van (op maat) activiteiten.

Door een luisterend oor tijdens ons eerste geheel vrijblijvende en informele gesprek zullen wij u van onze kant desgewenst voorzien van de nodige tips en input zodat we u uiteindelijk een programma aan kunnen bieden wat dusdanig gevarieerd is dat het merendeel van uw doelgroep zich hier in kan vinden. En uiteraard conform budget.

Wij zijn in de mogelijkheid om de activiteiten op uw locatie te verzorgen en/of in te richten, maar wij hebben ook diverse externe locaties die met ons participeren.

We gaan geen uitdaging uit de weg want door de samenwerking met een enorm scala aan ”vermaak” bedrijven zijn wij in staat om een enorm grote verscheidenheid aan arrangementen aan te bieden voor jong en oud. Dus daag ons maar eens uit, het door u georganiseerde uitje zal gegarandeerd de boeken in gaan als geslaagd!!

 

De eerste stap naar deze geslaagde activiteit is; info@vossenbergevents.nl