Iets te Vieren

U heeft iets te vieren?

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om alles in eigen hand te houden en te begeleiden en daar door uiteindelijk allerlei facetten van het feest versnipperd uit te besteden. Resultaat is dan wel dat er diverse “eilanden” actief zullen zijn op uw feest.

Uit ervaring weten wij dat het dan enorm moeilijk zal zijn om deze brede variatie aan ”spelers” als een geoliede machine op uw evenement te laten functioneren. Gevolg chaotische tafrelen die uw feest en sfeer niet ten goede zullen komen.

Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om Vossenberg Events een onder deel uit te laten maken van uw feest comité.

Het grote voordeel is dan dat u dan vanaf het eerste contact te maken heeft met slechts een aanspreekpunt met een brede expertise die van uit een helicopterview het voortgangsproces blijft bewaken, en die u als organisator en eind verantwoordelijke natuurlijk op tijd aangehaakt blijft houden.

Doordat wij al een flink aantal jaren actief zijn in de ”feest branche” hebben wij een enorm netwerkportefeuille opgebouwd waardoor het voor ons perfect mogelijk is om geheel volgens uw wensen en budget een compleet passend pakket aan te bieden.

Of het nu gaat om het plaatsen van een tent, extra aankleding, catering, of een complete horeca inrichting wij weten en voelen perfect aan welke partijen we bij elkaar moeten brengen om te komen tot een succesvol evenement volgens uw wensen.

Wij hanteren geen standaard draaiboek, maar zien elk feest als een nieuwe uitdaging om samen met u een nieuwe super herinnering te creëren.

Onze mogelijkheden zijn enorm breed en veelzijdig. Ons advies; neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk met u van gedachten wisselen omtrent uw specifieke wensen, om u daarbij te adviseren en inspireren. Wij verzekeren u echter nu alvast, als organisator zult u na afloop de nodige lof van uw gasten ontvangen.

 

 

 

U heeft de ideeën en wensen, wij de oplossingen en de mensen.